NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Voor medewerkers

Zoek je een baan bij een van onze bedrijven?

Wat je ook doet, of wilt gaan doen in de Mobiliteitsbranche, voor medewerkers met een Drive vinden we altijd een plaats bij een van de aangesloten bedrijven. Met Drive bedoelen we dat je beseft dat het werken in de Mobiliteitstechniek vraagt om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Dat lukt alleen met voldoende passie voor je vakgebied. Je wilt het liefst aan mooie producten of technieken werken en je bent er trots op als je je werk goed opgeleverd hebt.

NexTechnician deelt jouw passie en ondersteunt je graag om je nieuwe job zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur. Op het kaartje hieronder kan je zien dat ons netwerk van allerlei bedrijven gespecialiseerd in Mobiliteitstechniek bijzonder groot is en ook wijd verspreid over de regio, dus de kans dat wij een mooie baan voor jou vinden is groot!

Klik op deze link om direct naar het vacatureaanbod van de NexTechnician bedrijven te gaan. Je kunt ook hiernaast je contactgegevens invullen indien je een specifieke vraag hebt over werken bij een van onze bedrijven.

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician