Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Voor jongeren

Je bent student. Je interesseert je voor techniek, maar er is veel keuze in opleidingen. Altijd had je iets met ‘wielen’. Auto’s, trucks, motoren, fietsen….. Dat is gaaf. Maar is het ook iets voor jou om in te werken? En wat kun je eigenlijk allemaal worden?

Hoezo voorsprong in techniek?

Met NexTechnician krijg je alleen bij het ROC van Amsterdam een voorsprong als het gaat om techniek en innovatie. De techniek ontwikkelt zich super snel. Bij de bedrijven vind je de nieuwste modellen auto’s, trucks, motoren of tweewielers. Vers van de pers. Deze modellen hebben vaak de laatste toepassingen op het gebied van connected car, elektrisch rijden of handenvrij inparkeren. De ROC’s beschikken meestal niet over deze nieuwe ‘materialen’ die bij de bedrijven aanwezig is. Hierdoor is het lastiger om studenten de laatste kennis bij te brengen. NexTechnician zorgt ervoor dat deze kennis wel bij de studenten terecht komt.

Vooropleiding

Het Montessori College Oost is een vmbo school in Amsterdam die als enige het volledige profiel Mobiliteit en Transport verzorgd en daardoor goed aansluit op de opleiding Mobiliteitstechniek op het ROC van Amsterdam.

‘Drive’ is het motto

De deelnemende bedrijven willen niet zomaar studenten in huis. Zij zoeken studenten met ‘drive’ die bereid zijn om een stap extra te zetten door naast werktijden de laatste technieken in de praktijk te leren. De leermeesters hebben ook extra ‘drive’. Wat zij overdag doen, vertellen zij door in de avond. Soort zoekt dus soort. Bedrijven met ambitie, zoeken studenten met ambitie. NexTechnician maakt die aansluiting door middel van onderwijs mogelijk. Leerlingen, leermeesters en bedrijven onderscheiden zich!

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk