Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Niveau 4: Technisch Leidinggevende

Aansturen, leidinggeven, vernieuwen, motiveren en controleren. Jouw passie is om mensen aan te sturen in een veilige omgeving. Als leidinggevende zoek je altijd naar oplossingen van welke moeilijke vraagstukken dan ook. Inclusief alle verantwoordelijkheid, flexibiliteit en creativiteit.

Je geeft direct leiding en zorgt voor goede omstandigheden waarin medewerkers goed kunnen functioneren. Als technisch talent werk je in de mobiliteitsbranche. Budget, productiviteit en planning hoort tot deze verantwoordelijkheden. Naast routinematige handelingen, weet je om te gaan met moeilijke vraagstukken uit de autotechniek (zoals planning en diagnose). Je komt zelfstandig met oplossingen.

Je hebt goede contactuele eigenschappen en communicatie is belangrijk. Daarbij staat veiligheid voorop. Voor unieke vraagstukken kom je met unieke oplossingen Je kunt heel goed jouw medewerkers motiveren (bijvoorbeeld bij onvoldoende capaciteit).

NexTechnician participeert nog niet in deze opleiding.

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Logo_NT_mt

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Foto’s en filmbeelden zijn slechts beschikbaar gesteld aan NexTechnician en mogen, zonder vooraf gevraagde toestemming, niet door derden voor andere doeleinden worden gebruikt.

Postadres: Hoogoorddreef 41, 1101 BB Amsterdam

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk