NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Niveau 4: Technisch Leidinggevende

Aansturen, leidinggeven, vernieuwen, motiveren en controleren. Jouw passie is om mensen aan te sturen in een veilige omgeving. Als leidinggevende zoek je altijd naar oplossingen van welke moeilijke vraagstukken dan ook. Inclusief alle verantwoordelijkheid, flexibiliteit en creativiteit

Je geeft direct leiding en zorgt voor goede omstandigheden waarin medewerkers goed kunnen functioneren. Als technisch talent werk je in de mobiliteitsbranche.

Je geeft leiding naast je dagelijkse werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en veiligheid van het werk en van jouw medewerkers. Budget, productiviteit en planning behoren tot deze verantwoordelijkheden. Naast routinematige handelingen weet je om te gaan met moeilijke vraagstukken (zoals planning en diagnose). Je komt zelfstandig met oplossingen en weet alles over voertuigen en autotechniek.

Je kunt goed met mensen overweg. Dat moet ook, want communicatie is erg belangrijk in deze functie. Voor unieke vraagstukken kom je met unieke oplossingen. Je kunt jouw medewerkers heel goed motiveren.

NexTechnician participeert nog niet in deze opleiding.

 

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician