Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Niveau 4: Technisch Leiddinggevende

Aansturen, leidinggeven, vernieuwen, motiveren en controleren. Jouw passie is om mensen aan te sturen in een veilige omgeving. Als leidinggevende zoek je altijd naar oplossingen van welke moeilijke vraagstukken over fietstechniek dan ook. Inclusief alle verantwoordelijkheid, flexibiliteit en creativiteit.

 

Je geeft leiding naast je dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en veiligheid van het werk en jouw medewerkers. Budget, productiviteit en planning hoort tot deze verantwoordelijkheden. Naast routinematige handelingen, weet je om te gaan met moeilijke vraagstukken over fietstechniek (zoals planning en diagnose). Je komt zelfstandig met oplossingen.

Je hebt kennis van fietstechniek, leidinggeven, planningstechnieken, leerlingbegeleiding en werkprocessen. Je hebt goede contactuele eigenschappen en communicatie is belangrijk. Daarbij staat veiligheid voorop. Voor unieke vraagstukken kom je met unieke oplossingen Je kunt heel goed jouw medewerkers motiveren (bijvoorbeeld bij onvoldoende capaciteit).

NexTechnician participeert nog niet in deze opleiding.

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk