Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Niveau 3: Eerste Scootertechnicus

Jij houdt van moeilijke uitdagingen en zoekt altijd naar de beste oplossing daarvoor. Als Eerste Scootertechnicus werk je graag samen met anderen en vind je het belangrijk om jouw ideeën en kennis over motortechniek te delen met jouw directe collega’s. Je weet van aanpakken.

Je voert moeilijke onderhoudsbeurten en reparaties aan scooters en bromfietsen uit. Je stelt diagnoses (met diagnoseapparatuur) bij storingen en monteert (elektronische) accessoires zoals navigatie- en alarmsystemen. Je informeert klanten en ondersteunt je baas bij voorraadbeheer, marketing en klachtenafhandeling.

Je pioniert en schakelt (indien nodig) externe expertise in. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Leerlingen en collega’s mogen rekenen op jouw toezicht en ondersteuning. Jouw kennis over scootertechniek trainen en delen is belangrijk; je bent tenslotte eindverantwoordelijk.

Jij onderzoekt meer en bent zelfstandiger en creatiever. Als technisch talent werk je volgens een plan en herken je niet gemelde gebreken en weet je welke zaken belangrijk zijn. Je moet Engelstalige instructies en handleidingen kunnen lezen.

NexTechnician participeert niet in deze opleiding.

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk