Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Niveau 2: Scootertechnicus

Werken aan gebruikte en nieuwe scooters en bromfietsen is jouw passie. Een kwestie van sleutelen, bekijken, monteren en afleveren. De wereld van scooters en bromfietsen is echt jouw wereld. Daarbij voer je taken uit in opdracht van je leidinggevende.

Je voert onderhouds- en reparatiewerk uit aan scooters en bromfietsen. Je maakt (gebruikte of nieuwe) scooters en bromfietsen klaar voor aflevering en monteert accessoires. Je werkzaamheden zijn vooral standaard en routinematig. Je volgt de aanwijzingen van jouw leidinggevende of de voorschriften van de fabrikant. Daarbij steun je op de hulp van ervaren collega’s of jouw leidinggevende.

Je hebt een lerende, flexibele en resultaatgerichte instelling. Je werkt precies en efficiënt en voelt je verantwoordelijk voor de scooter of bromfiets van de klant. Je bent collegiaal en werkt veilig, precies en verantwoord.

NexTechnician participeert nog niet in deze opleiding.

 

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk