Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Niveau 1: Assistent Mobiliteitsbranche

Repareren, (de)monteren en afleveren: daar ligt jouw passie als Assistent Mobiliteitsbranche. Altijd onder het oog van jouw leidinggevende en collega’s. En weet je even niet hoe het moet? Jij stelt heel makkelijk de juiste vragen.

Je voert technische en eenvoudige (de)montage-, reparatie- en afleveringswerkzaamheden uit in de werkplaats. Je werkzaamheden zijn vooral standaard en routinematig. Je volgt de aanwijzingen van jouw leidinggevende of de voorschriften van de fabrikant. Daarbij steun je op de hulp van ervaren collega’s of je leidinggevende.

Jij wilt graag leren en vindt het niet erg om ook eens iets anders te doen. Je houdt van precies werken en bent trots als het project klaar is. Daarbij staat veiligheid voorop. Je werkt zelfstandig, maar ook graag samen in een team en onder begeleiding.

NexTechnician participeert nog niet in deze opleiding.

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Logo_NT_mt

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Foto’s en filmbeelden zijn slechts beschikbaar gesteld aan NexTechnician en mogen, zonder vooraf gevraagde toestemming, niet door derden voor andere doeleinden worden gebruikt.

Postadres: Hoogoorddreef 41, 1101 BB Amsterdam

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk