Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Nieuw gebouw


NexTechnician en de opleidingen Mobiliteitstechniek van MBO College Westpoort verhuizen medio augustus 2019 naar een nieuw gebouw aan de Kabelweg 88 in Amsterdam. We zijn er trots op dat we schooljaar 2019-2010 op deze hypermoderne leslocatie zullen starten. Bijzonder is dat het onderwijs en bedrijven uit de mobiliteitsbranche hier samen onder één dak werken: onder de naam NexTechnician. Hierdoor sluit het onderwijs van ROC van Amsterdam nog beter aan op de wensen van het bedrijfsleven, nu en in de toekomst.

Bouwupdate mei 2019

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de afwerking in het pand. Denk hierbij aan de indeling van de leslokalen, de kantine, het plaatsen van hefbruggen en de gereedschapswanden. De afwerking is volgens de huidige planning 1 juli gereed. Vanaf dat moment kan het pand worden ingericht.

De afbouw van het nieuwe opleidingscentrum is mede tot stand gekomen dankzij de subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling EFRO.

 

 

 

 

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk