Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Leerwerkplekken

Binnen het ROCvA zijn er twee manieren om je diploma te halen:

BOL

Je gaat full time naar school en loopt stage(s) tijdens de opleiding. Je hebt geen leerwerkplek nodig en kunt gewoon starten met de opleiding. Tijdens de opleiding zijn er een aantal stagemomenten.

BBL

Werkend leren: je werkt 4 dagen per week bij een erkend leerbedrijf en gaat één dag naar school. Wanneer je één van deze opleidingen wilt volgen, moet je eerst een erkend leerbedrijf vinden om bij te werken. Pas dan kun je met de opleiding van start. De vraag is; hoe vind je die?

Leerwerkplek vinden

Er zijn verschillende manieren om een leerwerkplek te vinden. We zetten de volgende voor je op een rijtje:

  • Eén manier om een leerwerkplek in Amsterdam te vinden is via de bedrijven in NexTechnician. Op deze site vind je een overzicht van alle bedrijven die samenwerken met het ROCvA. Kijk bij de vacatures op de site van het bedrijf wat jou aanspreekt, om te zien of zij leerwerkplekken aanbieden.
  • Daarnaast kun je via NexTechnician zoeken op https://www.dichtblij.nl/zoek-vacatures Op deze site kunnen onze bedrijven hun leerwerkplekken aanmelden. Deze site is ingericht op afstand en zoekt vacatures bij jou in de buurt.

Leerwerkplek beschikbaar stellen

Voor bedrijven in ons netwerk zijn er verschillende manieren om vacatures of leerwerkplekken beschikbaar te stellen. We zetten de volgende voor je op een rijtje:

  • Via uw eigen website onder ‘vacatures’.
  • Daarnaast biedt NexTechnician de aangesloten bedrijven kosteloos de mogelijkheid om vacatures en leerwerkplekken te plaatsen op: https://www.dichtblij.nl/zoek-vacatures Wij adviseren mogelijke leerlingen hier te zoeken.
Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk