Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Kick-Off nieuw schooljaar Truckacademy

Op dinsdag 11 september was er een speciale introductie avond  van de TruckAcademy voor leerlingen en familie aan de Bolstoen. Zij konden zo nader kennismaken met de diverse merken die verbonden zijn aan de TruckAcademy, Bovag, de leraren van ROC van Amsterdam en NexTechnician. Nadat iedereen  zich te goed had gedaan aan  de soep en broodjes werd er een presentatie geven door Edgar Boogaard, voorzitter van de TruckAcademy waarna Aad Verkade van Bovag een korte uitleg gaf over wat de Bovag doet en de samenwerking met de TruckAcademy, Andries Bruinsma de docent van het ROCvA gaf uitleg over de indeling van de lessen, opbouw van de opleiding en hoe er boeken besteld konden worden. Als laatste vertelde Jacques Neefs waar NexTechnician voor staat en werd er een impressie vertoont van hetnieuwe opleidingsgebouw aan de Kabelweg. Na een korte pauze was er gelegenheid om mee te rijden met de diverse trucks en een kijkje te nemen in de praktijkruimte. Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

Geef een reactie

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Logo_NT_mt

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Foto’s en filmbeelden zijn slechts beschikbaar gesteld aan NexTechnician en mogen, zonder vooraf gevraagde toestemming, niet door derden voor andere doeleinden worden gebruikt.

Postadres: Hoogoorddreef 41, 1101 BB Amsterdam

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk