NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Fietstechniek

Trots op onze tweewielers

Studenten: Fietsen hoort bij Nederland. Daar zijn we de beste in! Beter dan welk land ter wereld. We hebben ze in alle soorten en maten. Ze houden ons mobiel op de korte afstanden en zijn milieuvriendelijk. Het maakt niet uit of je zelf van fietsen houdt. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en ze veilig de weg op te sturen. Daar wil je graag de beste opleiding in, waarbij je de laatste technieken leert begrijpen bij leermeesters van bekende merken. Welkom bij NexTechnician.

Bedrijven: Je hebt een tweewielerbedrijf in de regio Amsterdam en bent doorlopend op zoek naar getalenteerde technische medewerkers. Die zijn niet zo eenvoudig te vinden. Leerlingen zijn jouw medewerkers van de toekomst. Waar vind je eentje met ‘drive’? Welkom bij NexTechnician.

De bedrijven in NexTechnician nemen de verantwoordelijkheid om kennis te delen, leermeesters in te zetten en leerwerkplekken, werkplaatsen en materialen aan te bieden. Zo wordt de kloof gedicht en verbeteren wij samen de instroom van nieuwe medewerkers in het Amsterdamse bedrijfsleven.

Heeft u een tweewielerbedrijf in de regio Amsterdam? Doe dan mee en neem contact met ons op!

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Logo_NT_mt

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Foto’s en filmbeelden zijn slechts beschikbaar gesteld aan NexTechnician en mogen, zonder vooraf gevraagde toestemming, niet door derden voor andere doeleinden worden gebruikt.

Postadres: Hoogoorddreef 41, 1101 BB Amsterdam

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk