Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Bedrijfswagentechniek

Liever een maatje meer: Trucks!

Studenten: Je bent vanaf jongs af aan al gek op wielen. Auto’s vind je leuk, maar trucks zie je als het echte werk. Daar wil je graag de beste opleiding in, waarbij je de laatste technieken leert begrijpen bij leermeesters van bekende merken. Welkom bij NexTechnician en Truckacademy.

Bedrijven: Je hebt een truckbedrijf in de regio Amsterdam en bent doorlopend op zoek naar getalenteerde technische medewerkers. Die zijn niet zo eenvoudig te vinden. Leerlingen zijn jouw medewerkers van de toekomst. Waar vind je eentje met ‘drive’? Welkom bij NexTechnician en Truckacademy.

De bedrijven in NexTechnician en Truckacademy nemen de verantwoordelijkheid om kennis te delen, leermeesters in te zetten en leerwerkplekken, werkplaatsen en materialen aan te bieden. Zo wordt de kloof gedicht en verbeteren wij samen de instroom van nieuwe medewerkers in het Amsterdamse bedrijfsleven.

Heeft u een truckbedrijf in de regio Amsterdam? Doe dan mee en neem contact met ons op!

Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk