Menu

NexTechnician slaat een brug tussen studenten met drive en bedrijven met toekomst.

Aanmelden

Geinteresseerd in NexTechnician? Dan horen we dat graag! Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen op korte termijn contact met u op.

U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wendy van den Broek van het NexTechnician programmabureau staat u graag te woord: 06 57 73 00 19.

NexTechnician heeft in samenwerking met het bedrijfsleven en het ROC van Amsterdam de nieuwe vakopleiding Diagnose Specialist Personenauto’s ontwikkeld.
Klik hier voor meer info en aanmelden.
Deze mobiliteitsbedrijven zijn actief betrokken bij NexTechnician
 
 

Als u de leermeesters heeft, hebben wij de Techniektalenten

NexTechnician komt graag in contact met bedrijven en scholen die ook willen investeren in de medewerkers en leerlingen van de toekomst. Bent u enthousiast geraakt door onze visie en aanpak en wilt u meer informatie of zich aansluiten bij NexTechnician? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Logo_NT_mt

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Foto’s en filmbeelden zijn slechts beschikbaar gesteld aan NexTechnician en mogen, zonder vooraf gevraagde toestemming, niet door derden voor andere doeleinden worden gebruikt.

Postadres: Hoogoorddreef 41, 1101 BB Amsterdam

© 2018 – All rights reserved | Privacy | Oude website | Contact

Powered by WordPress & maintained by WPdesk